BRUGERPROFIL
E-mail:

Adgangskode:

Opret profil
Glemt koden?Regler for brugen af Macnyt

Macnyt - EUA (End User Areement) 03.03.2010
Følgende er gældende regelsæt for Macnyt's brugere og er gældende i forbindelse med etablering af en brugerprofil såvel som den efterfølgende brug heraf.

Sletning af bruger-data
Navn (også kaldet profilnavn) kan ikke ændres eller slettes; dog kan en bruger ved etablering vælge at bruge eget navn eller synonym (alias) - hertil stiller Macnyt ingen specifikke krav.

En bruger kan til hver en tid ændre eller slette den til profilen valgte email-adresse, adgangskode, signatur samt eget brugerbillede.

En bruger kan efter afsendelse af et indlæg til Macnyt's forum-område vælge, at redigere eller slette dette i op til 10-minutter efter afsendelse. Herefter kan et indlæg ikke rettes eller slettes af brugeren.

Indlæg på Macnyt's forum, marked, nyhedssektion og/eller galleri er alle skrevet i det offentlige rum og vil i forbindelse med nedlæggelse af en brugerprofil ikke blive slettet - eneste undtagelse af indlæg på markedet (køb/salg), der har en automatisk forældelsesdato.

Nedlæggelse af bruger-konto
En bruger kan ved direkte henvendelse til Macnyt anmode om, at få nedlagt vedkommendes bruger-konto. En egentlig nedlæggelse indbefatter en spærring af brugerens personlige profilside på Macnyt samt en spærring af bruger-kontoen, hvilken efterfølgende ikke længere vil være tilgængelig via brugerens login.

[tilføjet 15.02.2013 og en gentagelse fra forummets FAQ. Macnyt har siden sin etablering og enda inden den tid været meget fokuseret på at støtte andre gode initiativer for Mac på det danske marked. Denne holdning eksisterer endnu og er baseret på gensidig respekt. Derfor; ret henvende til Macnyt for at udveksle gensidige forventninger og eventuelle aftaler inden promovering starter på Macnyt.

[Tilføjet 24.02.2013: Macnyt's FAQ, herunder FAQ'en publiseret i Forum området og andre er med sit indhold en del af Macnyt's EULA.

---

Regler for brugen af Macnyt
Selvom webmaster, administrator og moderator på dette website forsøger at fjerne eller redigere ikke passende materiale så hurtigt som muligt er det umuligt, at gennemgå enhver kommentar/indlæg. Derfor accepterer du, at alle kommentarer/indlæg gjort på dette forum udtrykker holdninger og meninger fra forfatteren af kommentaren/indlægget og ikke administrator, moderator eller webmaster (dog på nær kommentarer/indlæg skrevet af disse personer), hvorfor de ikke kan drages til ansvar.

Du accepterer, at du ikke må tilføje eller fremsende anstødende, hadefuld, truende, seksuelt-orienteret eller andet materiale der overtræder den til enhver tid gældende danske lovgivning. Overtrædelse kan medføre at du med øjeblikkelig varsel og permanent vil blive udelukket fra dette site og, hvis nødvendigt vil den internetudbyder du benytter blive adviseret om sagen. IP adresser på alle indlæg til dette website bliver registreret og arkiveret således, at overtrædelser kan håndhæves ved lov med disse data som bevisbyrde. Du accepterer at webmaster, administrator og moderator på dette website til hver en tid har retten til at fjerne, redigere, flytte eller lukke ethvert emne eller indlæg.

Som bruger accepterer du endvidere, at den information du har opgivet i din profil gemmes i Macnyts database. Disse oplysninger vil på intet tidspunkt blive overdraget til tredjemand uden din accept, dog undtaget ved lovligmæssigt rekvirering af myndighederne. Det er endvidere gældende, at hverken webmaster, administrator eller moderatorer kan blive holdt ansvarlige for hacking-forsøg, der muliggør indsigt i data. Du accepterer endvidere at din Profil på Macnyt betragtes som nedlagt når du ikke længere benytter den; således vil Profilen ikke administrativt eller systemmæssigt blive nedlagt.

Dette website benytter Cookies til at gemme information på din lokale computer. Disse Cookies indeholder ikke data fra din profil og har udelukkende til formål at gøre dine besøg på dette website mere bekvemmeligt.

Ved at klikke på linket "Jeg accepterer og forstår ovenstående leveregler for Macnyt" accepterer du reglerne for brugen af det website. (Læser du denne tekst efter du har oprettet en profil så har du allerede accepteret disse).

[tilføjet 15.02.2013 og en gentagelse fra forummets FAQ. Macnyt har siden sin etablering og enda inden den tid været meget fokuseret på at støtte andre gode initiativer for Mac på det danske marked. Denne holdning eksisterer endnu og er baseret på gensidig respekt. Derfor; ret henvende til Macnyt for at udveksle gensidige forventninger og eventuelle aftaler inden promovering starter på Macnyt.- Jeg accepterer og forstår ovenstående leveregler for Macnyt

- Jeg ønsker ikke at acceptere og vender tilbage til Macnyts forside


    Macnyt - version 3.8 (CVN) | EULA Copyright © 1996 - 2017