Husk, at der kan være forskel på store og små bogstaver i kodeordet

Har du glemt dit kodeord?

NAVIGATION

PROFIL

  • login
  • Har du ikke en profil så kan du oprette en her

SoMe


Identifikation

Dine data

Dato: 22-11-2019

Tidspunkt: 09.37.59

IP-adresse: 018.205.176.085 - 18.205.176.85

CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)

Privatlivspolitik

Macnyt og personoplysninger

Dette website udbydes af Macnyt og på websitet indsamles en række oplysninger din computer og din adfærd på websitet. Herunder kan du læse mere detaljeret om de informationer der indsamles, hvordan de behandles, hvad de bruges til og hvem der har adgang til oplysningerne.

Du accepterer automatisk nedenstående vilkår, hvis du vælger, at fortsætte dit besøg på Macnyt (bruge Macnyt). Hvis du ikke kan acceptere vilkårene, skal du straks forlade websitet Macnyt.

Cookies

Når du besøger Macnyt modtager din computer automatisk en eller flere såkaldte cookies. Hvis du ikke ønsker dette skal du undlade, at besøge Macnyt ved hjælp af din computer.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser på din computer og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

I hvor lang tid opbevares cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret i højst 1 år fra sidste gang du besøgte Macnyt. Hver gang du genbesøger Macnyt, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i højst 1 år fra dit seneste besøg på Macnyt.

Hvad bruges cookies til på vores websites?

For at fastlægge, hvem der besøger Macnyt, bruges cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde tilpasses og oprettes indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

Vi bruger også cookies til at levere målrettede online annoncer. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

Når du registrerer dig som bruger og/eller logger ind med et tidligere registreret brugernavn, sætter vi en cookie for at identificere dig ved tilbagevendende besøg. Denne cookie anvendes til at knytte indhold du opretter (f. eks. kommentarer, debatindlæg m.m.) til dit brugernavn.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Sidst opdateret den 16. maj 2015