xxx
Husk, at der kan være forskel på store og små bogstaver i kodeordet

Har du glemt dit kodeord?

NAVIGATION

PROFIL

  • login
  • Har du ikke en profil så kan du oprette en her

SoMe


HJERTE MODTAGERE
Flest hjerter de sidste 14 dage
2
HJERTE MODTAGERE
Flest hjerter 'All Time High'
241
122
SØG I FORUM
FORUM KATEGORIER
Du skal have en profil på macnyt for, at deltage aktivt.
Det er gratis og du kan gøre det her.
Du er ikke logget ind på macnyt. Har du ikke en profil på macnyt så opret en her
Kategori: Her handler det om hardware - knock knock (Hardware)
macnyt  /  forum  /  emne
Lid lukket 96% af tiden - skade?
Kategori: Her handler det om hardware - knock knock (Hardware)


2

0
18. juni 2022 @ 10:40
Nyt medlem

Hey jeg på tænker at købe en macbook pro - men jeg vil have den placeret under mit bord hvor den vil være med lid lukket nærmest altid - ville den tage skade af det? jeg havde en gammel sag fra 2014 der ikke var skide glad for det men længe siden jeg har været på MacOS siden... 

  1
0
  154

3923

287
18. juni 2022 @ 14:22
Virtual Machine

En tidligere bekendt brugte sin MacBook Pro 2009 på den måde, at han havde skærm, mus og tastatur tilsuttet, så når først den var startet op, klappede han låget i, så den gik på vågeblus og vækkede den derefter igen med musen eller tastaturet. Når han så var færdig med at bruge den, sendte han den tilbage på vågeblus via tastauret (Power -knappen og derefter S for "Sleep").

Han brugte Mac'en på den måde i mere end ti år uden problemer og gør det muligvis stadig, men jeg har ikke længere kontakt med ham, så jeg kan ikke sige det med sikkerhed.

Både Apple's hardware og software er designet til at tåle den slags; f.eks. skete det af og til, at jeg ikke genstartede min egen MacBook Pro 2010 i 3-4 måneder, hvis der ikke var noget software-bøvl, og det var der sjældent med SnowLeo. Nu er jeg nødt til at køre High Sierra, og det er en helt anden snak.

Jeg kan naturligvis ikke garantere for noget som helst, men selv ville jeg ikke betænke mig på at bruge dit set-up. Batteriet bør dog konditioneres af og til, så du bliver nok nødt til at tage strømmen fra den en gang i mellem. men ellers burde du altså alt andet lige kunne lade den stå urørt.