xxx
Husk, at der kan være forskel på store og små bogstaver i kodeordet

Har du glemt dit kodeord?

NAVIGATION

PROFIL

  • login
  • Har du ikke en profil så kan du oprette en her

SoMe


HJERTE MODTAGERE
Flest hjerter de sidste 14 dage
1
HJERTE MODTAGERE
Flest hjerter 'All Time High'
341
157
SØG I FORUM
FORUM KATEGORIER
Velkommen gæst!

Macnyts forum er populært blandt mange brugere og det med god grund.

Macnyts forum er fyldt med hjælpsomme brugere, der er interesseret i,
at give en hjælpene hånd og tage en god diskussion/dialog med dig.

Som gæst kan du dog kun læse indholdet i Macnyts forum.

For, at deltage aktivt i diskussionerne skal du have oprettet en profil og være logget ind.

Har du allerede en profil så login her.
Kategori: De levende billeder er i live - action! (Video)
macnyt  /  forum  /  emne
Steve Job - Vision
Kategori: De levende billeder er i live - action! (Video)


678

26
08. juni 2022 @ 20:51
Veteran

Hej MN’ere 

Stødte på denne fantastiske video med Jobs, hvor han fortæller om Apples måde at tænke på. Gode gamle dage. Det er vi nogen der savner, inden det blev helt ma

https://m.youtube.com/watch?v=oeqPrUmVz-o&feature=share

Bh Rasmus

  3
1
  544

2273

157
08. juni 2022 @ 21:25
ASCII jonglør

Tak for dele den helt specielle episode, som den gode Jobs jo håndterer glimrende   

Steve Jobs var på mange måder en frontløber, en kaospilot., en fritænker, og derfor også et af de få mennesker, der virkelig forstod hvad frihed er og hvilken enorm betydning frihed har. Steve Jobs så helt klart hvilken mangfoldighed af gaver, som udspringer af ægte frihed - som det også helt tydeligt fremgår af denne episode:

The REAL GENIUS of Steve Jobs

Citat: "We went through that stage in Apple, where we said: Oh, we want to be a big company, let's go out og hire professional management." We went out and hired a bunch of professional management.............it didn't work at all. Most of them were bozos. They knew how to manage, but they did not know how to do anything. And if you're a great person, why do you want to work for someone you can't learn anything from. And...you know what's interesting...you know who the best managers are? They are the great individual contributors, who ever never want to be a manager, but decide they have to be a manager, because no one else is gonna do as good a job as them." 

MBA 15.3” - iPhone 12 - Krokodille - “Nu?”

4593

394
08. juni 2022 @ 22:52
FPU

Men Jobs nossede altså også i det af og til. I John Scully's selvbiografi fortæller han om en episode, hvor han og Jobs er i Paris for at forsøge at lancere Mac'er til det officielle Frankrig. Men Jobs opfører sig lige et nummer for arrogant (det er jo noget, som frankmændene har patent på og som derfor ikke ser på med venlige øjne, når andre folkeslag tillader sig at være det), så den milliard-handel blev ikke til noget. Frankrig udrullede sit eget tekst-baserede system, hvor man via en lille terminal koblet til telefonnettet f.eks. kunne bestille biblioteksbøger og klare mange andre ting, lang tid før Cern fandt på World Wide Web. Det var meget populært og blev først lukket for få år siden.

Og så var der Macintosh versus Apple II krigen, hvor Jobs bl.a. sørgede for, at alle på hans Macintosh-hold gik med badges med et klovneansigt med en streg over som hån imod "modstanderne" (frit efter hukommelsen; det er ret længe siden jeg læste biografien). Jobs var absolut ingen engel, og det var altså ikke altid, at hans vrede mod en bestemt person eller afdeling var berettiget.


2273

157
09. juni 2022 @ 09:27
ASCII jonglør

Var Steve Jobs ingen engel? Det forbløffer mig. Virkelig. Jeg var overbevist om, at han var en engel fra det fjerde hieraki.

Og så har også jeg den opfattelse af den franske gestalt, at  Frankrig naturligvis ville ønske at udrulle sit eget baguette- og tekst-baserede computersystem uanset hvem der havde præsenteret skønne Frankrig for et mere praktisk universelt orienteret system. For sagen handler måske lidt mere om fransk kultur end om Steve Jobs? 

Franskmændenes adfærd skyldes sandsynligvis den milde alkoholrus og de medfølgende lever-ubalancer, som alkymisk frembringes ved deres daglige indtagelse af virkelig fremragende Grand Cru-vine.

Eller måske har franskmændene faktisk ret:

De er skøre, de romere - selvom de gav os Apple.

MBA 15.3” - iPhone 12 - Krokodille - “Nu?”