xxx
Husk, at der kan være forskel på store og små bogstaver i kodeordet

Har du glemt dit kodeord?

NAVIGATION

PROFIL

  • login
  • Har du ikke en profil så kan du oprette en her

SoMe


HJERTE MODTAGERE
Flest hjerter de sidste 14 dage
HJERTE MODTAGERE
Flest hjerter 'All Time High'
378
161
SØG I FORUM
FORUM KATEGORIER
Velkommen gæst!

Macnyts forum er populært blandt mange brugere og det med god grund.

Macnyts forum er fyldt med hjælpsomme brugere, der er interesseret i,
at give en hjælpene hånd og tage en god diskussion/dialog med dig.

Som gæst kan du dog kun læse indholdet i Macnyts forum.

For, at deltage aktivt i diskussionerne skal du have oprettet en profil og være logget ind.

Har du allerede en profil så login her.
Kategori: Apple's operativsystem til iPhone (iOS)
macnyt  /  forum  /  emne
iOS 18 optage telefonsamtale.
Kategori: Apple's operativsystem til iPhone (iOS)


1721

43
18. september 2024 @ 08:12
Stormogul

Hvorfor får jeg ikke optage ikonet i venstre side øverst så jeg kan optage samtelen ?

Det virker måske ikke i EU ?



  6
2
  180

54

14
18. september 2024 @ 09:47
Novice

Hej

Det kommer først med IOS 18.1, men sikkert ikke i EU...klods om benet...det samme gælder Apple Intelligence, som vi heller ikke får fra starten af...

Du kan jo prøve at downloade IOS 18.1 developer beta 4 og se hvad der sker...

Mvh



531

8
18. september 2024 @ 12:34
Kaptajn

Ja. Fuck EU


4672

415
18. september 2024 @ 15:43
FPU
eriktorp skrev:

Ja. Fuck EU

Måske lidt udiplomatisk sagt, men ikke helt ved siden af. :0)

Spirituel Maskine

2290

161
18. september 2024 @ 17:19
ASCII jonglør

Var også skeptisk overfor EU - indtil jeg i 2001 tog en bachelor og undervejs fik lidt mere viden. Den indsigt fik mig til at skifte standpunkt - hvilket jeg siden kun er blevet bestyrket i, specielt set i lyset af den historiske udvikling i de sidste fem år.

For vi har i dag mere end nogensinde brug for EU som bolværk mod diverse overgreb fra giganter som USA, Rusland og Kina. Prøv engang at tænke EU væk i forhold til de økonomiske, kulturelle og militære overgreb, som vi i de europæiske lande i dag er udsat for. Vi ville blive knust uden et internationalt samarbejde som EU, specielt en bette nation som Danmark. Simpelthen knust - økonomisk såvel som kulturelt, måske endda militært. Som medlemmer af EU må vi ganske vist undvære krumme agurker; har man svært ved dét, så bør man straks bestille tid hos en optiker eller søge læge.

Grundlæggende (taget fra Udenrigsministeriet om EU's oprindelse og udvikling):

Det europæiske samarbejde blev grundlagt i kølvandet på Anden Verdenskrig og havde til hensigt at forhindre en ny krig mellem de europæiske lande. Den oprindelige tanke var, at man ved at øge samhandlen landene imellem i praksis ville umuliggøre krig. Siden da er det europæiske samarbejde blevet udvidet både i bredden (i form af antallet af medlemmer) og i dybden (i form af samarbejdets karakter).



MBA 15.3” - iPhone 12 - Krokodille - “Nu?”

4672

415
18. september 2024 @ 18:48
FPU

Sorry, Factory, men for mange kokke fordærver maden. 26 forskellige lande vil aldrig kunne enes om de vigtige ting men kan kun enes om småtterier som f.eks. fælles mobilladere (men ikke til nogen andre apparater), fastmonterede skruepropper på kildevand og sodavand (men ikke på andre flasker med skruelåg), pant på de billige plastflasker (men ikke på vin- og spiritusflasker, som både er dyre at fremstille og transportere). De store ting skubber man bare foran sig, indtil det næste land eller den næste kommisær tager over.

Sikkerhedspolitisk er EU een stor rodebunke med østeuropæiske stater, som nægter at tage imod selv de obligatoriske flygtninge, og f.eks. Ungarns Victor Orbán, som vil kisse-misse med Putin, mens Polens Donald Tusk vil kysse fødderne på hans eventuelle betvinger.

Vi har i forvejen  Nato, og at bruge resourcer begge steder svarer reelt til at kæmpe på to fronter på samme tid, hvilket aldrig er en god idé. Spørg bare historiebøgerne.

For eksempel kommer den EU-kompatible software SmartBorders til at koste den danske stat væsentligt mere end de 240 millioner Kroner, der allerede er hældt i projektet, som i øvrigt er 43 måneder forsinket og stadig ikke oppe og køre. Mit umiddelbare gæt er så, at det først kommer op på den dobbelte pris, hvorefter man bliver nødt til at skrotte det og starte forfra. Det er jo set før med f.eks AMANDA og EFI.

Samme "dobbelt-etat princip" gælder politi-samarbejdet. Vi har Interpol i forvejen, så der er absolut intet rationale i også at hælde penge i et Europol, ikke mindst fordi Europol kun har jurisdiktion til at bekæmpe kriminalitet inden for EU og således ikke rigtig kan gøre noget ved den kriminalitet, der krydser ind og ud af EU, hvor Interpol så alligevel er nødt til at tage over. Her kan det også kun gå baglæns.

EU vil altid være et Frankenstein's monster, hvor der af og til bliver syet nye dele på, og for hver forøgelse, bliver monsteret mere og mere fodslæbende, fordi bureaukratiet vokser eksponentielt med antallet af medlemslande.

De penge, som Danmark ville have sparet på EU kunne fint have finansieret en slagkraftig flåde til beskyttelse af vore 7000 Km kyster samt have afgørende indflydelse i de danskkontrollerede dele af de arktiske farvande.

Som det er nu, har vi praktisk taget kun nogle sølle plimsollere og hjemmeværnskuttere tilbage, hvilket er skandaløst for en a verdens tidligere største sejlernationer. Vi har ikke engang en ubåd. Eller en isbryder. Så ingen søslag, når det atter bliver isvinter. ;0)

Spirituel Maskine

54

14
18. september 2024 @ 19:28
Novice

Tonny godt brølt...