Jeg har færre billeder på min MacBook Pro, end i iCloud op på min iPhone,
iCloud og iPhone viser samme antal...!
Tør jeg slette alle billeder på min Mac Book, for derefter hente alle billeder
fra iCloud, forslag ønskes...??
På forhånd tak...
Mvh Jens Johannesen...
Du kan jo altid begynde seancen med at kopiere billederne fra Mac'en over på et andet medie, f.eks. en USB-stick, så slette billederne på Mac'en, og så synkronisere Mac'en med iCloud.
Inden du sletter billederne på Mac'en, kan du også tage nogle stikprøver for at se, om billederne har de samme filstørrelser alle tre steder.
Nu bruger jeg ikke iCloud til billed-synkronisering, men så vidt jeg ved, kan man risikere, at filstørrelsen på en given billed-fil reduceres, når den uploades til iCloud, og hvis man så synkroniserer billeder tilbage til en tom Mac, er det ikke de originale fil-størrelser, man får, men de reducerede. Noget i den stil.
Men her må Macnyt'ere med mere kendskab til iCloud-synkronisering af billeder lige bryde ind og fortælle, hvad der er op og ned omkring filstørrelser ved synkronisering.
Tonny Freimanis skrev:Du kan jo altid begynde seancen med at kopiere billederne fra Mac'en over på et andet medie, f.eks. en USB-stick, så slette billederne på Mac'en, og så synkronisere Mac'en med iCloud.
Inden du sletter billederne på Mac'en, kan du også tage nogle stikprøver for at se, om billederne har de samme filstørrelser alle tre steder.
Nu bruger jeg ikke iCloud til billed-synkronisering, men så vidt jeg ved, kan man risikere, at filstørrelsen på en given billed-fil reduceres, når den uploades til iCloud, og hvis man så synkroniserer billeder tilbage til en tom Mac, er det ikke de originale fil-størrelser, man får, men de reducerede. Noget i den stil.
Men her må Macnyt'ere med mere kendskab til iCloud-synkronisering af billeder lige bryde ind og fortælle, hvad der er op og ned omkring filstørrelser ved synkronisering.
Hej...
Tak for input...
Hej
Jeg ville være meget forsigtig med at følge anvisninger og råd fra en person der ikke bruger Apple Fotos!
Hvis du sletter et foto på din Mac, slettes det på alle dine enheder og det slettes også i iCloud!
Det gemmes dog i en mappe der hedder "Slettet for nylig" i 30 dage.
Apple Foto lægger altid dine fotos i original opløsning i iCloud og en pladsbesparende version på din enhed.
Du kan dog, i fotos indstillinger, vælge at hente originaler til din enhed, således at du har fuld version både i iCloud og
på din enhed.
Jeg har ca. 19000 fotos i iCloud og ikke helt samme antal på både Mac og iPhone. Det bekymre mig ikke.
Med venlig hilsen
Agulhas skrev:Hej
Jeg ville være meget forsigtig med at følge anvisninger og råd fra en person der ikke bruger Apple Fotos!
Hvis du sletter et foto på din Mac, slettes det på alle dine enheder og det slettes også i iCloud!
Det gemmes dog i en mappe der hedder "Slettet for nylig" i 30 dage.Apple Foto lægger altid dine fotos i original opløsning i iCloud og en pladsbesparende version på din enhed.
Du kan dog, i fotos indstillinger, vælge at hente originaler til din enhed, således at du har fuld version både i iCloud og
på din enhed.Jeg har ca. 19000 fotos i iCloud og ikke helt samme antal på både Mac og iPhone. Det bekymre mig ikke.
Med venlig hilsen
Det var lige netop derfor, jeg efterlyste Macnyt'ere med kendskab til iCloud-synkronisering.
Og det var også lige netop derfor, at jeg anbefalede en backup, inden der blev pillet ved noget.