BRUGERPROFIL
E-mail:

Adgangskode:

Opret profil
Glemt koden?
Velkommen gæst!

Du har ikke adgang til dette område.

For, at deltage aktivt skal du have oprettet en profil og være logget ind.


Macnyt - EUA (End User Areement) 03.03.2010
Følgende er gældende regelsæt for Macnyt's brugere og er gældende i forbindelse med etablering af en brugerprofil såvel som den efterfølgende brug heraf.

Sletning af bruger-data
Navn (også kaldet profilnavn) kan ikke ændres eller slettes; dog kan en bruger ved etablering vælge at bruge eget navn eller synonym (alias) - hertil stiller Macnyt ingen specifikke krav.

En bruger kan til hver en tid ændre eller slette den til profilen valgte email-adresse, adgangskode, signatur samt eget brugerbillede.

En bruger kan efter afsendelse af et indlæg til Macnyt's forum-område vælge, at redigere eller slette dette i op til 10-minutter efter afsendelse. Herefter kan et indlæg ikke rettes eller slettes af brugeren.

Indlæg på Macnyt's forum, marked, nyhedssektion og/eller galleri er alle skrevet i det offentlige rum og vil i forbindelse med nedlæggelse af en brugerprofil ikke blive slettet - eneste undtagelse af indlæg på markedet (køb/salg), der har en automatisk forældelsesdato.

Nedlæggelse af bruger-konto
En bruger kan ved direkte henvendelse til Macnyt anmode om, at få nedlagt vedkommendes bruger-konto. En egentlig nedlæggelse indbefatter en spærring af brugerens personlige profilside på Macnyt samt en spærring af bruger-kontoen, hvilken efterfølgende ikke længere vil være tilgængelig via brugerens login.

[tilføjet 15.02.2013 og en gentagelse fra forummets FAQ. Macnyt har siden sin etablering og enda inden den tid været meget fokuseret på at støtte andre gode initiativer for Mac på det danske marked. Denne holdning eksisterer endnu og er baseret på gensidig respekt. Derfor; ret henvende til Macnyt for at udveksle gensidige forventninger og eventuelle aftaler inden promovering starter på Macnyt.

[Tilføjet 24.02.2013: Macnyt's FAQ, herunder FAQ'en publiseret i Forum området og andre er med sit indhold en del af Macnyt's EULA.
    Macnyt - version 3.8 (CVN) | EULA Copyright © 1996 - 2017