xxx
Husk, at der kan være forskel på store og små bogstaver i kodeordet

Har du glemt dit kodeord?


NAVIGATION

NAVIGATION

PROFIL

  • login
  • Har du ikke en profil så kan du oprette en her

SoMe


SØG I NYHEDSARKIVET
VIS SENESTE NYT I KATEGORI
Apple går sammen med Facebook, Google, Microsoft og mange andre imod præsident Donald Trump
Apple går sammen med Facebook, Google, Microsoft og mange andre imod præsident Donald Trump

Apple går sammen med 96 andre virksomheder i kampen mod den amerikanske præsident Donald Trump's dekret omhandlende immigrations i følge en rapport fra Bloomberg, der blev frigivet tidligt mandag.

Blandet andre virksomheder kan nævnes Facebook, Google, Microsoft, Netflix, Snap, Uber, Twitter og Intel samt virksomheder som Levi Strauss og Chobanu.

Notatet, der blev offentliggjort søndag overfor det amerikanske juridiske embede synliggør forholdet omkring immigranter, ønomomien og samfundet i sin helhed og argumenterer for ulovligheden af det forbud som præsident Donald Trump indførte for nylig, der medførte at immigranter ikke længere havde adgang til USA.

Således går notatet på, at kritisere Donald Trump administrationens håndtering af rejseforbud og hævder endvidere, at det sår forvirring og truer virksomhedernes evne til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft i det lange løb.

I sidste uge udtalte Apple's CEO Tim Cook, at Apple overvejede sin muligheder for, at presse Donald Trump administration til at ophævelse bekendtgørelsen - dette lader nu til at være effektueret.

06-02-2017, kl. 17.26 - Kategori: Erhverv
Skriv en kommentar