xxx
Husk, at der kan være forskel på store og små bogstaver i kodeordet

Har du glemt dit kodeord?


NAVIGATION

NAVIGATION

PROFIL

  • login
  • Har du ikke en profil så kan du oprette en her

SoMe


SØG I NYHEDSARKIVET
VIS SENESTE NYT I KATEGORI
Velkommen til et relanceret macnyt anno 2017 med gode nyheder og liv i sejlet
Velkommen til et relanceret macnyt anno 2017 med gode nyheder og liv i sejlet

Øjnene taler sandt - macnyt ser anderledes ud end tidligere. Macnyt har undergået en forvandling og er nu relanceret med nyt liv og energi - i håb om, at du også vil nyde forvandlingen, bidrage til fællesskabet og nyde rejsen.

Meldingen herfra er kort. Der er fortsat liv i macnyt fordi det danner rammen om et fantastisk fællesskab med stor hjælpsomhed, vidensdeling og fælles interesse for og om Apple i Cupertino, USA.

Macnyt er også nyheder - støt op

Det relancerede macnyt er både forandret og stadfæstet. Forummet er der, hvor vi alle mødes og hjælper hinanden og det har fået et stort løft i håb om, at hjælpsomheden og nysgerrigheden og ikke mindst de sunde debatter vil fortsætte. Dertil er også kommet reintroduktionen af nyheder som mest af alt viser sig på forsiden. Men for, at nyhederne og den levende forside skal fastholdes, så inviteres brugere af macnyt til at bridrage med nyheder (se linket "indsend nyhed" øverst til højre på siden) - for nyheder, det er noget vi deler med hinanden.

Nye funktioner og services præger forsiden

På forsiden er der også andre nyheder. Aktiekurser fra dit favoritfirma, Apple, men også andre fremstående og relevante IT-virksomheder, der alle har en eller anden tilknytning til Apple. Internationale Apple relaterede nyheder døgnet rundt. Nyeste softwareudgivelser til Mac. En teknologikalender, der viser arrangementer verden over inden for industrien. Seneste pressemeddelelser fra Apple og meget mere - og jo, der er også reklamer på macnyt, som hjælper til med driften, uden at dække omkostningerne fuldt ud - bannerne skal vi leve med allesammen - for uden så stopper motoren.

Ikke kun en relancering; også en vision

Det relancerede macnyt har meget at nå og derfor er relanceringen i sig selv ikke målet da der nok skal komme mere til inklusiv yderligere forbedringer og funktionalitet. Der er fornyet liv og fornyede muligheder; så lad os alle støtte op og sikre en fremadrettet eksistens.

De bedste hilsner fra undertegnede (PP), hvor ilden fortsat brænder men hvor tiden til macnyt er tilgængelig som en sinuskurve, nogle gang er der megen tid og andre gange lidt.

Velkommen på macnyt

01-02-2017, kl. 18.39 - Kategori: Generelt
Læs andres kommentarer